Menu

JADŁOSPIS 14.04.2025 – 18.04.2025

  

 

PONIEDZIAŁEK 14.04.2025

OBIAD: Gulasz wieprzowy 100g (Mięso wieprzowe, cebula,  Sól , Pieprz, seler, marchewka, pietruszka korzeń, papryka mielona, mąka pszenna, olej rzepakowy)

Ziemniaki 150g (Ziemniaki, mleko, masło)

Surówka z  kapusty pekińskiej z marchewką i majonezem 150g (Kapusta pekińska, marchew, sól)

Kompot owocowy   250 ml (Owoce ,cukier woda)

 

WTOREK 15.04.2025

OBIAD: Krupnik z ziemniakami 400 ml + WKŁADKA (Wywar warzywno-mięsny, mięso wieprzowe, ziemniaki, kasza jęczmienna, seler korzeń, pietruszka korzeń, marchew, sól, pieprz, natka pietruszki, woda)

OWOC

 

ŚRODA 16.04.2025

OBIAD: Nuggetsy 100g (Filet z kurczaka, jajka, bułka tarta, sól, pieprz)

Ziemniaki 150g (Ziemniaki, mleko, masło)

Surówka z białej kapusty 150g (Kapusta biała, marchew, por, jabłko, natka pietruszki, sól, pieprz, olej rzepakowy)

Kompot owocowy 250 ml (owoce ,woda)

                          

CZWARTEK 17.04.2025

OBIAD: Wiosenna przerwa świąteczna

 

PIĄTEK 10.04.2025

OBIAD: Wiosenna przerwa świąteczna

 

       

 

 

W jadłospisie wyróżniono przez podkreślenie i czcionkę koloru czerwonego substancje lub produkty powodujące alergię lub reakcje uczuleniowe.

Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.

Jadłospis może ulec zmianie

Kalendarz

Sierpień 2025
Pn Wt Śr Cz Pt So N
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Godzina